blog

Op zoek naar een plek om samen met andere organisaties te leren hoe je een duurzaam en gedragen welzijnsbeleid kan opzetten? Over drie weken start de leergroep 'Mens sana in corporatione sana' bij HRD Academy en er zijn nog een aantal plaatsen vrij! Het vierdaagse traject wordt begeleid door collega's Maggelien Lambrechts en Peter Beschuyt.

Valt het je ook op dat veel collega's deze periode ziek vallen? Zie je de lege stoelen rondom je? De griep is in het land en dat eist zijn tol.

Onderwijstijdschrift KLASSE heeft altijd al een bijzonder oog voor thema's die er echt toe doen in het onderwijs. Voor de uitgave van maart over stress en burn-out(preventie) interviewden ze veerkrachtexperte Elke Van Hoof en kopman Peter Beschuyt over energiehuishouding bij leraren en directies. Fier dat we zo met Kopman mogen bijdragen...

Hoe kan je toch goed voor jezelf blijven zorgen in deze uitzonderlijke omstandigheden? Met deze 16 tips kan je alvast meteen aan de slag.

De nieuwe toolbox 'Word een kopman' helpt je om je bewust te worden van de manier waarop je omgaat met je energie. Aan de hand van het Kopmanwiel maak je zelf een grondige analyse en een integraal actieplan. Zo breng je je eigen energie weer in een duurzaam evenwicht.