Event: aan de slag in grote organisaties

06-03-2020

We nodigen je uit op een workshop op vrijdagnamiddag 6 maart om kennis te maken, te leren en te werken met Kopman. We brengen mensen samen uit verschillende grote organisaties samen, om met gelijkgezinden uit te wisselen rond het thema welzijn op het werk. Miguel Vanden Eynde neemt ons ook mee in het praktijkverhaal van Bosch Tienen, over de dingen die al lukken en ook de hobbels onderweg.

Veel bedrijven plaatsen welzijn vandaag hoog op de agenda en dat is positief nieuws. Maar hoe zet je op een concrete manier zo'n welzijnstraject op in een organisatie? Hoe open je de dialoog hierover en verhoog je het bewustzijn van elke medewerker? Hoe laat je plikplok initiatieven samen komen in een coherent geheel en vertaal je dat in een stevig beleid? We nodigen leidinggevenden, veiligheidsmensen en HR professionals uit.

Over deze vragen hebben we een aantal ideeën en zijn we tegelijk ook heel leergierig. Graag horen we van alle aanwezigen hoe ze met welzijn bezig zijn. Wat werkt er al goed, hoe pakken jullie dit aan, wat zijn uitdagingen waar jullie voor staan? Wat betekent voor jou persoonlijk kunnen floreren op een gezonde werkplek? Wat kunnen we hierin van elkaar leren?

Praktisch

De middag gaat door van 13:30 tot 16:30 bij Plateau (Hyacintenlaan 14, 3550 Bolderberg)

  • We vragen een bijdrage van 35€ voor de praktische organisatie.
  • Voor wie graag een toolbox meeneemt: ze is te koop voor 25€. 
  • We denken dat het heel goed is om met meer dan één persoon te komen naar de middag, omdat het vaak zo moeilijk is om zo'n verhaal bij thuiskomst in je eentje na te vertellen.


Inschrijven

Schrijf je hieronder in en wij nemen contact met je op.