activiteiten

The Body Talks

30-04-2021

Ilfaro en Kopman (Kessels & Smit) organiseren een reeks van 7 dagen om meer flow, coherentie en balans te ervaren. In deze drukke tijd gaan we vertragen en alle aspecten van menszijn in ons lichaam voelen en voeden.

De Kopgroep

12-02-2021

We zijn gestart met een nieuw lerend netwerk rond welzijn: De Kopgroep. Dit lerend netwerk, dat inhoudelijk vertrekt vanuit het Kopmanwiel brengt professionals samen die van hun organisatie een gezonde plek willen maken. En die hierin willen leren van anderen.

Welzijn en gezondheid zijn belangrijke thema's vandaag in organisaties. Maar hoe begin je eraan? Hoe kan je welzijn in je organisatie bevorderen? We ontwikkelden het kopmanwiel om op een integrale manier aan de slag te gaan en dat delen we graag in deze sessie.

We nodigen je uit op een workshop op vrijdagnamiddag 6 maart om kennis te maken, te leren en te werken met Kopman. We brengen mensen samen uit verschillende grote organisaties samen, om met gelijkgezinden uit te wisselen rond het thema welzijn op het werk. Miguel Vanden Eynde neemt ons ook mee in het praktijkverhaal van Bosch Tienen, over de...